RECENSIES

‘Een moment van realisatie vindt zijn thuis in een stille geest’

Noor heeft mij met een Touch of Matrix behandeling afgeholpen van een terugkerende pijn/knoop bij mijn schouderblad. Na een kort intakegesprek konden we deze knoop relateren aan een energetische blokkade. De eerste keer kwam veel los, de tweede behandeling was door Corona telefonisch en was minstens even effectief. Ik heb haar manier van werken als zeer prettig ervaren. Dank je wel Noor voor je inlevende, liefdevolle en effectieve aanpak. 

Michiel Faber

Ik kwam doodmoe, uitgeput en aan het einde van mijn latijn bij Noor. Noor leerde mij stilstaan bij wat er te voelen is in mijn lichaam en er beter voor te zorgen. Dankzij Noor haar rakende massages en fijne gesprekken ben ik weer in verbinding met mijn lijf en mijzelf.

Mieke van den Berg  

Ik maak graag mensen blij en sta daarom graag voor anderen klaar. Dacht daardoor vaak niet aan mezelf. Noor had dat vanaf de eerste keer dat ik haar ontmoette meteen door. Ze bood mij als mantelzorger heel lief een massage aan en vanaf dat moment kom ik elke maand terug. Noor zorgt dat ik beter in balans ben en daardoor heb ik meer energie.

Govard-Jan de Jong 

Ik heb een massage mogen ontvangen op een rustige locatie in Hilversum.
Bij Noor ben je letterlijk in goede handen. In een ontspannen sfeer geeft ze met kennis, aandacht en gevoel haar massages. Mijn ervaring is dat er alle aandacht was voor mij. Ik ben me meer bewust geworden. Een aanrader vind ik het!

Berb Darley

Voel je je onrustig, neerslachtig en lijkt alles negatief om je heen, een behandeling van Noor helpt je weer op de been! Geweldig wat dit met mij doet! Ik kan het iedereen aanraden!

Ariane Blekkingh

Sinds 8 maanden onder behandeling bij Noor en voor mij mijn lifesaver! Zat er behoorlijk doorheen, zowel psychisch als lichamelijk. Ik kan totaal vermoeid bij Noor aankomen en huppelend en krachtig naar buiten gaan. Dit gun ik iedereen. Na jaren eindelijk rust in mijn lijf en geest. One should try! Gun het jezelf. 

José Vreeswijk

De behandeling was zo ontspannend, ik had nog wel kunnen blijven liggen op de massagebank.
Dank je wel Noor, voor je aandacht. Het heeft mij goed gedaan.
De massage werkt goed door op mentaal/spiritueel niveau. Dichter bij mezelf blijven, geeft veel rust nu.

Marc Broeke

Ik merk na vijf behandelingen dat de massages me meer inzicht hebben gegeven in de achterliggende oorzaken van de spanningsklachten. Ze brengen me in contact met onverwerkte gevoelens en pijn uit het verleden, die komen dan tijdens de massage naar voren via gedachten of lichamelijke sensaties zoals warmte, koude of rillingen. Reuze interessant. Het voelt alsof ik mezelf opnieuw leer kennen, maar dan op een ander niveau. De massage is mij goed bevallen. Hartelijk dank.

Petra Kapteijn

Na 2 ongelukken en een lange revalidatie bleef ik met restklachten dealen. Noor liet mij voelen, ervaren en bewust worden wat deze klachten inhielden en dus mijn lijf steeds weer doormaakte. ZIj deed dit met zachtheid en respect, zodat ik er ook echt kon zijn. Stil zijn, stil staan en stil worden hebben mijn geest en lichaam door de massages veel gebracht. Het is een cadeau voor jezelf. Ik loop naar buiten met inzichten en energie.

 Pépé Sikking 

Ik heb last van stressklachten. Die bij mij tot leiden tot ademhalingsproblemen (hyperventilatie) of strakke, pijnlijke spieren. Een voetreflex- of bindweefselmassage helpt dan heel goed om deze klachten te verzachten. De energetische massages vind ik ook heel fijn, daarna voel ik me heel ontspannen en helder van geest.

Merel Kramer

Gun je mij nog meer recensies? Stuur mij dan jouw recensie in een mail naar: info@massagepraktijkloosdrecht.nl