REACTIES

‘Een moment van realisatie vindt zijn thuis in een stille geest’

Meebewegen met wat je raakt in 2018

Dank voor je voor de fijne, mooie en in liefdevolle aandacht, behandeling Noor.

Dank je wel. Ik vond het een bijzondere sessie en heb het als heel prettig ervaren.

Ik heb een massage mogen ontvangen op een rustige locatie in Hilversum.
Bij Noor ben je letterlijk in goede handen. In een ontspannen sfeer geeft ze met kennis, aandacht en gevoel haar massages. Mijn ervaring is dat er alle aandacht was voor mij. Ik ben me meer bewust geworden. Een aanrader vind ik het!

Voel je je onrustig, neerslachtig en lijkt alles negatief om je heen, een behandeling van Noor helpt je weer op de been! Geweldig wat dit met mij doet! Ik kan het iedereen aanraden!

Noor verstaat haar vak en heeft goede handen, ik raad iedereen het aan!

De behandeling was zo ontspannend, ik had nog wel kunnen blijven liggen op de massagebank.
Dank je wel Noor, voor je aandacht. Het heeft mij goed gedaan.
De massage werkt goed door op mentaal/spiritueel niveau. Dichter bij mezelf blijven, geeft veel rust nu.

Ik merk na vijf behandelingen dat de massages me meer inzicht hebben gegeven in de achterliggende oorzaken van de spanningsklachten. Ze brengen me in contact met onverwerkte gevoelens en pijn uit het verleden, die komen dan tijdens de massage naar voren via gedachten of lichamelijke sensaties zoals warmte, koude of rillingen. Reuze interessant. Het voelt alsof ik mezelf opnieuw leer kennen, maar dan op een ander niveau.
De massage is mij goed bevallen. Hartelijk dank.

Eén keer per drie weken laat ik mij masseren door Noor. Met een drukke baan en gezin heb ik soms last van stressklachten. Dan geven haar massagebehandelingen mij een moment van ontspanning en rust. Voor mij is het aandacht voor mijzelf en mijn aandacht voor mijn lichaam. De massage laat me soms onverwachts voelen waar spanningen zitten. Met Noor haar ervaring en deskundigheid weet ze telkens weer de behandeling precies af te stemmen op mijn fysieke en geestelijke gesteldheid. De massage is heerlijk voor lichaam en geest.

Ik heb last van stressklachten. Die bij mij tot leiden tot ademhalingsproblemen (hyperventilatie) of strakke, pijnlijke spieren. Een voetreflex- of bindweefselmassage helpt dan heel goed om deze klachten te verzachten. De energetische massages vind ik ook heel fijn, daarna voel ik me heel ontspannen en helder van geest.

Wil je zelf laten weten hoe je mijn massage ervaren hebt? Stuur dan een mailtje met je ervaring naar: info@massagepraktijkloosdrecht.nl